www.meisjesvanmooi.nl

Alle ins en outs van de leukste salon in Nederland en omstreken

Mooi voor je netwerk: Ylva Langkruis

1 reactie

In de lokale verkoop groep ‘Mooi uit het Gooi‘ op Facebook, zag ik vorige week een aantal geweldige shawls, omslagdoeken en poncho’s voorbijkomen. Ik werd erdoor getrickert en besloot om de verkoopster meteen een PBtje te sturen. Mijn eerste kennismaking met Ylva Langkruis was een feit..

 

IMG_5766

 

Ruim drie jaar geleden startte Ylva haar bedrijf Hip ‘N’ Zo.
Ze begon met het geven van kledingparty’s en stond al snel op diverse beurzen en sundaymarkets. Inmiddels biedt zij zelfs kleding te koop aan bij Co.Boost Muiden. Ook organiseert Ylva voor de kerst speciale kerstborrels bij bedrijven. In plaats van het vanzelfsprekende kerstpakket, komt zij met haar kleding naar de bedrijven toe. Onder het genot van een kerst borrel mogen alle werknemers heerlijk shoppen voor een bedrag, die de baas van te voren afspreekt. Niks geld maar een voucher volstaat om de kerstoutfits te betalen. Ook bedrijven die iets te vieren weten Ylva steeds meer te vinden. Super tof toch? Heel wat origineler maar tevens meer gewenst dan de duffe spullen die normaal in kerstpakketten zitten..

IMG_5767

 

Ylva verkoopt dames kleding,tassen,riemen,luxe shawls, omslagdoeken,poncho’s en alle accessoires die er zijn voor de vrouw!!! Het mooie van Hip’N’Zo is dat de prijzen van haar artikelen allemaal tussen de €5,00 en 45,00 euro ligt…hoe hip is dat!!!

IMG_5768.JPG

 

 

Ylva koopt de kleding in Parijs, Keulen en Amsterdam.
Haar inkoopbeleid is erop gericht dat zij van ieder kleding stuk maar een paar stuks inkoopt zodat niemand in hetzelfde loopt. Wel zo handig in een vriendenkring of bij een bedrijf..

Naast al haar verkoop activiteiten door heel Nederland heeft Ylva tevens een kleding outlet op Brink 6 in Muiderberg. Stel dat je met spoed een kado nodig hebt, bel maar aan! Als er een bord of een paspop buiten staat in haar tuin, dan is de outlet geopend. Nog een leuk weetje: een paar keer per jaar houdt Ylva een sale in haar voortuin. Altijd leuk om even een kijkje te nemen.

 

 

 

Heb je interesse om bij jou thuis of tijdens een feest of ander evenement een kledingparty te boeken? Als je minimaal 15 personen bij elkaar kunt krijgen is dit al te realiseren. Degene die de party organiseert krijgt bij een leuke omzet een beloning ;-))))

IMG_5769

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ylva Langkruis

Hip’N’Zo
Brink 6
1399 GW Muiderberg
tel: 0652111430
mail: hipNzo@gmail.com

Als je helemaal niets wil missen likedan haar Facebookpagina even! https://www.facebook.com/pages/HIP-N-ZO/1486406861572462?ref=ts&fref=ts

Ylva Langkruis is Mooi voor je netwerk

Auteur: Marjolijn

is ondernemer, netwerkbouwer, blogger, echtgenote, moeder en mantelzorger.

1 thoughts on “Mooi voor je netwerk: Ylva Langkruis

  1. En wat een mooie kleding heeft ze.
    Echt zo leuk.

    Like

Plaats een reactie