www.meisjesvanmooi.nl

Alle ins en outs van de leukste salon in Nederland en omstreken

Mooi voor je netwerk

In onze salon zijn wij als ZZPers de hele dag aan het netwerken. Niet alleen voor ons zelf maar zeker ook anderen bewijzen we daar vaak een dienst mee. Voorbeelden genoeg gegeven in onze blogs over ‘horen, zien & delen’.

Werkzoekende klanten koppelen we aan klanten die op zoek zijn naar personeel. Een klant die op zoek is naar een bepaald product, sturen we door naar een klant die dat product maakt of verkoopt. Op zoek naar een social media training , wij hebben in ons klantenbestand een trainer. Website bouwer nodig? Natuurlijk hebben wij iemand in ons netwerk die daar heel erg goed in is. Moeite met je teksten? Een schrijfster is zo aanbevolen. Bruidjes verwijzen we naar onze klant die schoenen verkoopt. Iemand die zichzelf wat witjes vindt, sturen we naar een klant die een airbrushtanning salon heeft. Zo kunnen we eindeloos doorgaan.. Voor elke vraag hebben wij vaak een antwoord.

De meisjes van mooi willen vanaf nu met “het netwerken” een stapje verder gaan.

Ben jij ZZPer en wil je netwerken?Er is in onze salon een mogelijkheid om je visitekaartje of bedrijfsprofiel neer te leggen . Een korte omschrijving van hetgeen je zoekt of hetgeen je te bieden hebt – met uiteraard je gegevens – is voor ons voldoende om voor je te netwerken..

Daarnaast willen we ZZPers of kleine zelfstandigen op de blogsite van ‘de meisjes van mooi’ een podium bieden om zelf te bloggen over jouw bedrijf/onderneming, om jezelf op die manier in de schijnwerpers te zetten. Zo’n 12 duizend vaste volgers zien jouw blog langskomen. Vind je het moeilijk om over jezelf te bloggen? Geen probleem want daar hebben we een oplossing voor. Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje sturen naar info@meisjesvanmooi.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Twijfel niet, gewoon doen.. Zo helpen we elkaar aan de broodnodige klussen!

20140224-132432.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s