www.meisjesvanmooi.nl

Alle ins en outs van de leukste salon in Nederland en omstreken

Disclaimer

Reviews

Op onze site verschijnen regelmatig product reviews. Blogs waarin wij producten testen en waarover wij onze eerlijke, objectieve mening geven.
Wij werken in onze salon niet met vaste merken en vinden het belangrijk om eerlijk te zijn over alle producten waarover wij schrijven. Veel kopen we zelf, maar we krijgen ook wel producten opgestuurd van merken en webshops. Dat zij dit naar ons opsturen, betekent niet meteen dat wij er een review over schrijven. Wanneer wij besluiten een product wel te reviewen, zijn wij net zo eerlijk als wanneer wij een product zelf kopen. Dus wat dat betreft is er geen garantie voor positieve reviews.

Afbeeldingen

Wij gebruiken zoveel mogelijk eigen afbeeldingen. Soms gebruiken we afbeeldingen van merken maar zullen er uiteraard een link naar de websites bij zetten. Mocht er een afbeelding tussen zitten waar u het niet mee eens bent, stuur dan even een mailtje dan zullen wij bronvermelding doen of de afbeelding in zijn geheel verwijderen.

Blogs

Elke deelnemer blogt hier onder persoonlijke titel. Wij hanteren geen betuttelende regeltjes over tekstgebruik, woordkeuze e.d. (Uiteraard binnen de fatsoensnormen )

Advertenties/Banners/Advertorials/Blogs

Heb je interesse om op onze website te adverteren? Wil je een door ons geschreven advertorial? Wil je een Mooi voor je netwerkblog in onze vaste rubriek? Of heb je een suggestie voor eventuele  samenwerking?Neem dan even contact op met Marjolijn via marjolijn@meisjesvanmooi.nl of telefonisch: 0623943402

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s