www.meisjesvanmooi.nl

Alle ins en outs van de leukste salon in Nederland en omstreken

Over ons

Welkom op de blogsite van de Meisjes van Mooi!

Deze website staat vol met ins en outs van de leukste no-nonsens schoonheidssalon van Nederland en omstreken “Mooi Muiderberg” en het werken in de beauty branche..

De meisjes van Mooi bloggen over van alles wat hen bezighoudt. Over onderwerpen waar ze met klanten over praten tijdens de verschillende behandelingen, over persoonlijke zaken, tips& tricks om mooi te zijn en blijven, ervaringen van, met en door klanten, ons aanbod, product reviews, hoe is het om ZZPer te zijn… Alles komt aan bod! Daarnaast zullen, zo nu en dan, bekende en minder bekende gastbloggers ‘acte de présence’ geven.
Tevens willen wij met onze wekelijkse rubriek Mooi voor je netwerk andere, kleine zelfstandigen een podium bieden om te bloggen over hun niche en op die manier online en “bloggend” de spotlights te pakken.

mooiWat er aan vooraf ging:
In 2004 openden Marjolijn en Ellen samen een salon. Beide niet erg ervaren in het runnen van een eigen zaak (maar vol idealen) begonnen ze als ZZPer in een heuse “dorpssalon”. Omdat er wel een markt was voor een dergelijk concept, hebben zij na een half jaar meerdere ZZPers uit de beauty branch gevraagd om met de toeloop van klanten te kunnen behappen. . Met inmiddels 5 ZZPers staan zij voor: Mooi voor handen en voeten, Mooi voor je Huid, Mooi Medisch pedicure, Massage praktijk Zuiderzee en Hip’N’Zo

Denk aan de film ‘Steel Magnolia’s en je hebt een idee wat zich allemaal in maar ook om de salon afspeelt…

 

6 thoughts on “Over ons

 1. Het is er altijd gezellig!

  Like

 2. Ik vind jullie heel goed, deskundig, geduldig en super gezellig. Tot binnenkort.

  Geliked door 1 persoon

 3. En speciaal voor degenen die een verrassend cadeau voor hun geliefde zoeken: de Meisjes van Mooi staan garant voor een ceatief idee. Dus heren, volg mijn voorbeeld en laat uw vrouw, partner, vriendin, dochter, tante, oma of buurvrouw eens door de Meisjes onderhanden nemen. Succes verzekerd.

  Like

 4. Klinkt allemaal heel sympathiek! succes verder met de zaak! Ik woon helaas te ver weg. En….te oud…?,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s