www.meisjesvanmooi.nl

Alle ins en outs van de leukste salon in Nederland en omstreken

Pigmentvlekken

Een reactie plaatsen

Hyperpigmentatie kan aanzienlijk leed veroorzaken aangezien de pigmentvlekken de neiging hebben om te verschijnen op het gezicht, de handen en andere goed zichtbare lichaamsdelen die zijn blootgesteld aan de zon en kan zodoende moeilijk te verbergen zijn.

WAT IS HYPERPIGMENTATIE? EN HOE ONTSTAAT DIT?

Hyperpigmentatie ontstaat bij overproductie van melanine op bepaalde plaatsen op de huid.
Hyperpigmentatie leidt tot vlakke, donkere plekken op de huid die lichtbruin tot zwart van kleur zijn en in grootte en vorm kunnen variëren.
Er zijn veel soorten hyperpigmentatie, maar de onderstaande vormen komen het meeste voor:
Hyperpigmentatie leidt tot vlakke, donkere plekken, oftewel pigmentvlekken op de huid die in grootte en kleur kunnen variëren.

Pigmentvlekken zoals ouderdomsvlekkenworden door blootstelling aan de zon veroorzaakt. Om deze reden komen zij hoofdzakelijk op lichaamsdelen voor die vaak worden blootgesteld, zoals het gezicht, de handen en de armen. Het zijn meestal kleine, donkere vlekjes op de huid.
Melasma of chloasma wordt ook vaak ‘zwangerschapsmasker’ genoemd, omdat 90% van de zwangere vrouwen hier last van heeft. Het ontstaat door hormonale invloeden, zoals zwangerschap en anticonceptiepillen, en veroorzaken donkere, onregelmatig gevormde en soms behoorlijk grote vlekken in het gezicht of op de armen.

huidlagenHyperpigmentatie na een ontsteking ontstaat als na het helen van huidletsel of een wond een vlakke, verkleurde plek achterblijft. Het komt veel voor bij mensen die aan acne lijden, maar het kan ook worden veroorzaakt door cosmetische procedures zoals dermabrasie, laserbehandelingen en chemische peelings.
Donkere vlekken op de huid kunnen door andere factoren ontstaan, zoals moedervlekken, littekens, grote moedervlekken, solaire of actinische keratosen en vormen van huidkanker, maar deze worden niet als vormen van hyperpigmentatie beschouwd.

Medik8 bied hiervoor een passende behandeling aan. Effectief nieuw serum tegen pigmentvlekken van Medik8. Geeft een goede verbetering van de huidskleur en helpt erbij om toekomstige pigmentvlekken te voorkomen. De nieuwe White Balance Click is het meest krachtige serum op dit moment om de tint van de huid te verbeteren. Laat de huid er egaler en stralender uitzien. In combinatie met de White Balance DUO krijg je de beste resultaten.

Huidconditie
Voor oppervlakkige pigmentvlekken en voor iedereen die een egale huidskleur wil.
White Balance Click bevat de volgende ingrediënten die werken op pigmentvlekken:
Kojic Acid, Alpha Arbutin, Lactic Acid, Fytinezuur, Niacinamide
Deze werkstoffen werken samen op vele vormen van pigmentvlekken.

Click systeem
De White Balance Click is een stabiele samenstelling. Om de stabiliteit te garanderen heeft Medik8 een nieuw click verpakkingssysteem ontwikkeld waarbij de krachtige werkstof Kojic Acid in het deksel wordt vrijgegeven door het specialse click-mechanisme vlak voor gebruik.

Combineer White Balance Click
De White Balance Click is zeer goed te combineren met de CE-Thione met stabiele vitamine C. Gebruik overdag altijd de Physical Sunscreen SPF30 van Medik8 om de huid te beschermen tegen de vorming van nieuwe pigmentvlekken!

Belangrijk
Om pigmentvlekken te behandelen is het belangrijk om dagelijks de Physical Sunscreen SPF30 te gebruiken om de vorming van nieuwe pigmentvlekken tegen te gaan. Als u last heeft van pigmentvlekken en dit wil gaan behandelen is het belangrijk om te weten dat u, uw hele leve dagelijks een dagcreme met UV-bescherming moet gebruiken (zomer en winter) omdat het anders geen zin heeft om op pigmentvlekken te gaan werken. Daarnaast heeft het tijd nodig om pigmentvlekken te verminderen en ligt het eraan hoe diep een pigmentvlek zit. Helaas kan je dit niet aan de buitenkant zien. Trek voor het verminderen van pigmentvlekken minimaal 9-12 maanden uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s