www.meisjesvanmooi.nl

Alle ins en outs van de leukste salon in Nederland en omstreken

Tenen als spiegel van de ziel

1 reactie

vorm van voeten

Als er iets is wat ik geleerd heb in het voeten vak, is dat bijna niemand erg gecharmeerd is van zijn of haar eigen tenen. Hoeveel excuses ik al niet gehoord heb… ontelbaar inmiddels. Maar waarom in godsnaam? In onze Westerse cultuur worden de ogen als spiegel van de ziel gezien, maar in China en India denkt men dat je beter naar de voeten kijkt om iemands ware aard te onthullen…

Grote teen

Als je grote teen veel langer is dan je andere, dan ben je een slimme en creatieve persoon. Je hebt vaak briljante ideeën en bedenkt oplossingen voor moeilijke problemen. Je hebt altijd een antwoord klaar en kan dingen in een ander perspectief plaatsen. Jammer genoeg betekent dat ook dat je je niet lang kan focussen op één probleem.

Als je een vrij kleine teen hebt, dan ben je een geweldige multitasker. Je kan goed delegeren en werkt altijd efficiënt. Je maakt ook gebruik van je charme om mensen te overtuigen van jouw ideeën.

Tweede teen

Hoe langer je tweede teen is, hoe beter je kan functioneren als leider. Je bent dynamisch en vindingrijk, maar je verlangen om dingen gedaan te krijgen, kan omslaan in bazigheid.

Een kleinere tweede teen betekent echter niet dat je je makkelijk laat doen. Het toont enkel aan dat je graag je tijd afwacht en dat je houdt van harmonie.

Derde teen

Volgens de Chinezen staat je derde teen in verband met energie en wilskracht. Als hij redelijk lang is, dan ben je ongelofelijk energiek, vooral op het werk. Hoe langer de teen, hoe gedrevener je bent om een succesvolle carrière op te bouwen. Het nadeel is dat je opgeslorpt wordt door je werk, waardoor je vergeet te genieten van de liefde en je familie.

Als je derde teen kort is, dan geniet je wel van de leuke dingen in het leven. Je houdt van ontspannen en laat niets aan je hart komen. Anderen beschuldigen je vaak van luiheid, maar jij vindt dat het leven te kort is om je daar druk over te maken.

Vierde teen

Een lange, rechte vierde teen vertelt dat familie het belangrijkste onderdeel van je leven is. Je kan goed luisteren, maar je wordt zelf ook sterk beïnvloed door de problemen van iemand anders. Een ongelukkige relatie met één van je geliefdes zal zich uiten in een kromming van deze teen.

Een korte vierde wijst er simpelweg op dat familie en relaties niet zo cruciaal zijn voor jou. Jouw focus ligt ergens anders.

Kleine teen

Kinderlijke ondeugendheid is een karakteristiek van mensen met heel kleine teentjes. Je houdt niet van verantwoordelijkheid, raakt snel verveeld en je bent constant op zoek naar avontuur. Je bent sociaal en geliefd, tot de mensen beseffen dat je nooit volwassen zult worden.

En als je kan wiebelen met je kleine teen, zonder dat je vierde teen mee beweegt, dan ben je impulsief, avontuurlijk en hou je van flirten. Als je dat niet kan, dan ben je loyaal, voorspelbaar en trouw.

Tenen op een lijn

Als elke teen een beetje groter is dan die ervoor, dan heb je praktisch ingesteld. Je besteedt aandacht aan details en maakt altijd af waar je mee begint. Je bent een gedroomde werknemer, maar ook een loyale vriend en standvastige partner. Let wel op dat je niet gaat muggenziften over het gedrag van anderen, want niet iedereen is zo evenwichtig als jij.

Interessant toch? Dus nu nooit meer excuses maken als je je sokken uitrekt bij je pedicure.. Die tenen van jou zeggen alles over hoe jij in het leven staat 😉

bron: goedgevoel.be

Auteur: Marjolijn

is ondernemer, netwerkbouwer, blogger, echtgenote, moeder en mantelzorger.

One thought on “Tenen als spiegel van de ziel

  1. Mijn 2 de teen is langer , en ik schaam me er echt heel erg veel , ik doe zelfs in de zomer dichte schoenen aan , ik
    wil mijn voet laten opereren maar ik weet niet of ze dat doen , ik ben gewoon het enige met een tweede lange teen op school

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s