www.meisjesvanmooi.nl

Alle ins en outs van de leukste salon in Nederland en omstreken

Kyäni’s Health Triangle bleek life changing voor Ilse!

Een reactie plaatsen

Door mijn werkzaamheden in de salon heb ik inmiddels een heel netwerk opgebouwd. Klanten, leveranciers, collega’s uit het vak maar ook collega ondernemers die een heel ander vak beoefenen. Het meest intrigeren mij altijd de verhalen, die al die mensen te vertellen hebben.  Neem van mij aan, dat verhaal heeft iedereen! Zo ook Ilse Goedhart, die ik een tijdje terug heb leren kennen.

AAEAAQAAAAAAAAZ6AAAAJGVmMDFiZmE2LWM5OGYtNDZmMi05Y2E2LTgzMThlY2ZhZjNjOQEen relatief eenvoudige ingreep zette ruim vijf jaar geleden het leven van Ilse totaal op z’n kop. Als gevolg van een operatie, bedoeld om te controleren of de poliepen in haar darmen goed- of kwaadaardig waren, kreeg Ilse o.a. te kampen met ontlastingsincontinentie met het gevolg dat ze soms wel negen keer per dag naar de wc moest en  3,5 jaar aan huis gekluisterd was. Stel je eens voor: ze sliep op een ziekenhuisbed in haar woonkamer en slikte destijds 28 tabletten per dag, waaronder 12 morfinepillen. Een neurostimulator leek een tijdlang uitkomst te bieden. Totdat het apparaat de gekste bijwerkingen veroorzaakte, tot en met Parkinson-achtige verschijnselen aan toe.

Ilse had echt enorme pech want dat komt eigenlijk nooit voor, de meeste gebruikers hebben er juist heel veel baat bij. De neurostimulator was blijkbaar niet heel bekend bij artsen en patiënten en hij wordt ook niet vergoed door ziektekostenverzekeringen. Het is absoluut een goede oplossing voor bijv. mensen met chronische pijn, blaaspatiënten en om Parkinson verschijnselen te verminderen. Bij Ilse werkte het helaas verkeerd op haar zenuwstelsel. De spaarzame keren dat zij nog wel eens eventjes naar buiten kon, om een boodschap te doen of haar kinderen naar school te brengen, liep ze krom van de pijn. Zij kon niets meer normaal. Toch liep zij nou niet echt met haar klachten te koop. Praten over ontlastingsproblemen en incontinentie doe je nou eenmaal niet zo makkelijk. Ze durfde de deur amper uit te gaan, bang dat ze ineens naar het toilet moest, of juist te laat zou zijn.  Als darmpatiënten zeggen dat ze acuut moeten, dan moeten zij namelijk ook echt acuut!

Voordat Ilse ziek werd was ze een krachtige, topfitte vrouw en moest door haar slechte conditie noodgedwongen stoppen met werken en tot overmaat van ramp werd ze ook nog ontslagen. Zeven operaties onderging ze, maar het ging van kwaad tot erger. Op een gegeven moment zag ze het echt niet meer zitten. Zoiets trok natuurlijk ook een enorme wissel op haar gezin met twee jonge kindjes. Opgeven was geen optie. Er werd zelfs gedacht aan hulpmiddelen zoals een scootmobiel. Maar zitten kon ze inmiddels ook al niet meer, dus dat was geen optie. Ilse heeft in die tijd echt van alles geprobeerd. Ze liep van de ene naar de andere dokter,  liet tal van onderzoeken doen, heeft zeven operaties ondergaan, de drogisterij en de apotheek leeg gekocht, voedingssupplementen geprobeerd; maar niets hielp. En dat allemaal als gevolg van een medische fout, dat maakt het nóg moeilijker om te accepteren. De juridische strijd die volgde, maakte dat Ilse er ook geestelijk aan onderdoor dreigde te gaan.

25 jan. 2016 09-47-55Uiteindelijk leek een stoma de enige oplossing maar wel met een complexiteit, die dat had kunnen  opleveren. Ze was echt ten einde raad. Totdat Ilse via een overbuurman het 100% biologische supplement ’the Kyäni Health Triangle’ – de gezondheidsdriehoek van Kyäni – kreeg aangereikt. Ze reageerde sceptisch, maar dacht toch ‘baat het niet, dan schaadt het niet’. Het product bestaat uit drie elementen. Ten eerste een 100% natuurlijk samengetelde fruit- en groentedrank ( 30ml) die het lichaam van alle aanbevolen vitaminen, mineralen en meer voorziet. Ten tweede zijn er druppeltjes, die de aanmaak van stikstofmonoxide stimuleren en elke cel in het lichaam onderhouden, voeden en herstellen. En als derde zitten er capsules met o.a. omega 3-vetzuren in het pakket, te gebruiken als voedingssupplement bij het avondeten, die je lichaam voeden en ondersteunen, waardoor je je niet alleen stukken beter gaat voelen, maar ook heerlijk en dieper kunt slapen. Na drie dagen merkte Ilse al verschil. Haar pijnklachten namen af en zij hoefde pas ’s middags voor de eerste keer naar de wc en had voor het eerst in drie jaar normale ontlasting. Dolgelukkig was ze!

Inmiddels is Ilse zelf distributeur voor Kyäni geworden op de Nederlandse markt. Ilse: “Ik vond het vroeger nogal vervelend, van die mensen die met een dergelijk product gaan leuren. ‘Jaja, het zal wel’, dacht ik dan. Dus dat was ik zeker niet van plan. Nu ken ik mijn omgeving echter nogal wat ‘medische krukken’ en die wilde ik dit toch niet onthouden. Gelukkig maar, want mensen met uiteenlopende problemen varen er wel bij. Een man met chronische rugpijn, heeft weer energie en zin om te leven. Dat maakt mij blij. Een mevrouw met een trombosebeen en hoge bloeddruk zweert erbij, een vriendin die al dertig jaar slecht sliep heeft haar nachtrust hervonden. Geweldig toch?’’

Ilse is niet de enige in Nederland die Kyäni heeft ontdekt; ook bekendheden als oud voetballer Willy van de Kerkhof, wielrenner Steven Rooks en oud olympisch schaatskampioen Carry Geijssen hebben profijt van de krachtige werking van de Kyäni producten. De producten staan op de KÖLNER LISTE . Hierop staan producten die op doping zijn getest en goedgekeurd. Voor verder informatie over de producten zie kyanisience.com

Distributie is niet Ilse’s doelstelling of drijfveer, maar zij wil wel graag bereiken dat zoveel mogelijk mensen hiervan op de hoogte gebracht worden. Vanuit dat oogpunt, treden Ilse en haar man nu ook naar buiten met haar verhaal en organiseren zij informatieavonden. En tijdens zo’n informatieavond ontmoette ik Ilse dus ook. Die avond sprak ik met nog veel meer Kyäni fans. Stuk voor stuk hadden ze een boeiend verhaal, waar ik de komende weken zeker over zal bloggen. Ik kocht die avond nogal impulsief een pakket. Ik was – ondanks Ilse’s verhaal toch behoorlijk sceptisch. Maar, dacht ik, waarom niet als een product 100% natuurlijk is. Ik slik sowieso al voedingssupplementen, zeker in de winter. Alleen nooit van een vast merk.

Ik gebruik ’the Kyäni Health Triangle’ inmiddels een dag of 10 en ben meer dan overtuigd! Dat het iets voor me doet, daar ben ik na een week al achter. Ik sta ’s ochtends echt fitter op en heb gedurende mijn drukke dagen veel meer energie. En nog een prettige bijkomstigheid; Door het vele vijlen bij mijn nagelklanten, merkte ik de afgelopen maanden dat mijn hand en schouder gewrichten steeds pijnlijker werden. Er waren dagen dat ik na twee klanten al overvallen werd door pijn.. Inmiddels moet ik bekennen dat dat allemaal een stuk minder pijnlijk is. Ik ben helemaal blij! Ook ben ik er achter dat Ilse Goedhart en ik iets gemeen hebben 😉  Als iets werkt, moet de hele wereld het weten!

Heb je vragen naar aanleiding van dit blog? Of wil je zelf gaan gebruiken of testen?  Stuur dan even een mailtje naar marjolijn@meisjesvanmooi.nl  . Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Ook staat er op deze website – in het hoofdmenu – een speciale pagina met informatie over de ’the Kyäni Health Triangle’ en het bedrijf daarachter.

Wil je nu Kyäni producten kopen? Dat kan direct, via deze link: Kyäni webshop

 

12467951_1062425417154356_517688511_n

Advertenties

Auteur: Marjolijn

is ondernemer, netwerkbouwer, blogger, echtgenote, moeder en mantelzorger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s