www.meisjesvanmooi.nl

Alle ins en outs van de leukste salon in Nederland en omstreken

Massage bij kanker

Een reactie plaatsen

IMG_8092Sinds begin juli werkt Ria van Leeuwen bij ons in de salon als massage therapeut.  Daar zijn wij heel erg blij mee omdat Ria onze salon enorm verrijkt met haar behandelingen. De meeste mensen weten dat zij verschillende ontspanningsmassage doet. Ria is gespecialiseerd in yoga en Thai massages. Wat bijna nog niemand weet is dat ze nog een bijzondere specialisatie heeft: Massages bij kanker.

De ziekte kanker is complex, persoonlijk, alles veranderend, onvoorspelbaar en ingrijpend. Elke kanker patient is anders. Daarom is masseren bij (ex)kanker patienten maatwerk. Een gediplomeerde masseur is getraind in het geven van veilige en verantwoorde massages, volledig afgestemd op de ziekte, klachten en conditie van de client. De persoon staat centraal, niet de ziekte.

Massage biedt geen genezing, maar ontspant, ondersteunt, en kan klachten als slapeloosheid, angst en stress verminderen. Soms werkt het pijnstillend. Kortom het geeft verbetering in de kwaliteit van leven en brengt mensen weer in contact met hun eigen lichaam.  Een goed voorbeeld van de heilzame werking is Ria’s werk bij Puyssentut, een plek voor (ex)kankerpatienten – om tot rust te komen – zichzelf weer terug vinden en energie te krijgen. Gasten ervaren de massages als een verademing. Even geen therapeutische behandeling maar gewoon genieten en ontspannen. Het effect is verbazingwekkend. De gasten krijgen weer kleur in hun gezicht en voelen zich beter en energieker.
Een massage kan in elke fase van de ziekte, tijdens en na de behandeling. Ook als je niet meer beter wordt. Ria biedt massage aan huis maar ook in haar salon in Amsterdam en bij ons in Mooi Muiderberg.

Ben – of ken – jij iemand die een dergelijke massage zou willen reserveren? Neem dan even contact op met onze fijne collega:

 

BannerPic1-Thai-MassageMamaste Yoga en Massage Studio

Ria van Leeuwen,

Amsterdam – L.J.M. Beelstraat 2 – 1067 WJ Amsterdam

Muiderberg – Dorpsstraat 33 – 1399 GT – Muiderberg

tel: 06: 4074 0050 / info@mamaste.nl 

Voor meer informatie:

http://www.puyssentut.nl of http://www.massagebijkanker.nl

Auteur: Marjolijn

is ondernemer, netwerkbouwer, blogger, echtgenote, moeder en mantelzorger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s