www.meisjesvanmooi.nl

Alle ins en outs van de leukste salon in Nederland en omstreken

Mooi voor je netwerk : Martine Eisma van Breinbubbels

Een reactie plaatsen

‘It is easier to build strong children than to repair broken man’

Frederick Douglass

FullSizeRender-6Martine Eisma uit Muiden is moeder van Valentijn (5), leerkracht, intern begeleider, specialist hoogbegaafdheid, kinder coach en braintrainer.

Haar vermogen om contact te maken met kinderen in de basisschoolleeftijd combineren met haar kennis van het belang van intrinsieke motivatie en de kunst van het leren leren. Op die manier helpt Martine kinderen om de beweging te maken die zij nodig hebben om te laten zien wat ze kunnen. Martine coacht kinderen op motivatie en leren leren in een ongedwongen sfeer door aansluiting bij ze te vinden.

Martine: “Ik maak kinderen zelf eigenaar van hun leerproces door hun bewustzijn te stimuleren en ze praktische handvatten te geven” aldus Martine. “Motiveren van hoogbegaafde kinderen om te presteren naar hun kunnen, is mijn specialiteit. Ik heb met zoveel hoogbegaafde kinderen gewerkt en altijd zo graag naar die kinderen en hun ouders geluisterd dat ik precies weet en begrijp wat een kind (en de ouders) kan helpen om met dit speciale talent om te gaan.

IMG_2930Horen dat je hoogbegaafd bent, betekent niks voor kinderen. Ze hebben behoefte om te precies te weten wat zo’n uitslag van een IQ onderzoek voor hen persoonlijk betekent. Hoogbegaafde kinderen zijn net als alle kinderen, allemaal uniek. Ontdekken samen met een kind wat hem of haar uniek maakt, is iedere keer weer een mooie ontdekkingsreis.

Zo’n 15 jaar geleden heb ik als projectmanager in het bedrijfsleven de spannende stap gemaakt naar naar het primair onderwijs gemaakt omdat ik heel graag werk wilde doen met een maatschappelijk belang. Als leerkracht, plusklasbegeleider en intern begeleider was mijn stijl coachend, zo ben ik gegroeid naar het kunnen coachen van kinderen. Kinderen iets leren vind ik het mooiste wat er is. Ik doe dat nu niet langer op een school, maar in 1 op 1 contact tijdens coaching of in een kleine groep tijdens een training.
Kinderen op weg helpen die vastlopen in het onderwijs omdat ze niet begrepen worden, omdat ze onderpresteren of omdat ze vanuit zichzelf nauwelijks gemotiveerd zijn om te leren.
In samenwerking met ouders en school in korte tijd resultaat boeken door kinderen zelf na te laten denken over hun leerproces en andere keuzes te laten maken. Bij mijn eigen bedrijf Breinbubbels coach en train ik kinderen op :

Motivatie
• Bewustzijn van eigen maakbaarheid
• Kennis van het brein
• Eigenaarschap
• Nieuwsgierigheid
• Fouten durven maken
Leren leren
• Vragen stellen
• Laagjes aanleggen
• Superfocus
• Samenvatten en mindmappen
• Leren met beide hersenhelften”

Coaching

Vrijblijvend intake gesprek met beide ouders en het kind waarin alle vragen
duidelijk worden.
Coachingstraject van 4 tot 8 sessies (motivatie en leren leren)
Terugkoppeling naar ouders
Indien gewenst terugkoppeling naar school
Uurtarief : 85 euro
Intake gesprek : 50 euro

IMG_4326Training

In groepen van maximaal 12 kinderen op een bijzondere locatie in Amsterdam IJburg. Voor programma en prijzen zie de website van Breinbubbels. Voor aanvullende informatie kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met Martine op tel:06 43971335 of via mail martine.eisma@gmail.com

Martine Eisma is Mooi voor je netwerk!

 

Auteur: Marjolijn

is ondernemer, netwerkbouwer, blogger, echtgenote, moeder en mantelzorger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s