www.meisjesvanmooi.nl

Alle ins en outs van de leukste salon in Nederland en omstreken

Mooi voor je netwerk, Anne Wieb Wijnsma van uitvaart24.nl

Een reactie plaatsen

Onderwerpen over ” laatste wensen, overlijden en uitvaarten ” liggen altijd heel gevoelig.  Je wil er liever niet aan denken en stelt deze – toch belangrijke – gesprekken het liefst zo lang mogelijk uit. Veel mensen die ik tegenkom, hebben werkelijk geen idee wat hun dierbaren willen, laat staan dat ze weten wat voor prijskaartje er aan een gemiddelde uitvaart hangt. Toen mijn moeder twee jaar geleden overleed maakten wij kennis met Anne Wieb Wijnsma van uitvaart24.nl. Mede door zijn toedoen werd de uitvaart van mijn moeder voor onze familie een afscheid, dat voor ons onvergetelijk was en waarbij wij haar een mooi laatste eerbetoon konden bewijzen. Sindsdien staat Anne Wieb’s telefoonnummer in mijn mobiel en zodra iemand het nodig heeft, stuur ik dat meteen door.. Een uitvaart regelen voor iemand, doe je maar een keer en dan moet het echt helemaal naar wens zijn, want  je kunt het natuurlijk nooit meer overdoen

People at funeral consoling each other

Als een uitvaartverzorger reclame gaat maken voor zijn bedrijf, voelt dat voor een buitenstaander vaak aan als een roofdier welke wacht op zijn prooi. De term van de ene zijn dood is de ander zijn brood heeft dan ook een negatieve benaming. Maar hoe onderscheidt je je als uitvaartverzorger dan toch van de rest om veelal dit gevoelige onderwerp om te zetten naar dat moment om ergens toch de gevoelige snaar te raken.

Door de dood bespreekbaar te maken, als onderdeel van ons leven, maar zeker ook door kwaliteit te bieden voor een betaalbare prijs. Veelal komt een overlijden onverwacht in iemands leven en om dan iemand naast je te hebben staan die jou alle zorgen uit handen neemt, iemand die niet als verkoop apparaat bij jou aan tafel zit, nou die persoon ben ik. In tegenstelling tot andere uitvaartverzorgers onderscheidt onze uitvaartverzorging zich voornamelijk op prijsstellingen.
In een branche waar veel onduidelijkheid is, waar de meeste mensen in hun leven maar 2 of 3 keer actief betrokken zijn bij de regeling van een uitvaart en waar prijzen kunstmatig hoog worden gehouden is het goed te weten dat er een onafhankelijke partij is die nabestaanden bijstaat. Dat is ook de reden dat tarieven en offertes helder op onze website staan.

Helaas zijn een aantal Meisjes van Mooi al eens in aanraking gekomen met onze dienstverlening en het feit dat wij van hen dit platform mogen gebruiken als presentatie zegt dan al genoeg.
Uiteraard zijn de geplaatste recensies op onze eigen website leesbaar voor iedereen.
Als enige uitvaartverzorger in Nederland juichen wij toe dat er best wel veel mensen zijn die zelf proberen de uitvaart van hun dierbare te organiseren, daarom bieden wij ook ondersteuning aan voor deze doelgroep, het verzorgen van de overledene is hier een onderdeel van, het is toch best bijzonder dat je kunt zeggen dat het lichaam van je dierbare voor zijn of haar laatste reis voorbereid is door zijn of haar geliefden.

Eigenlijk is alles mogelijk om zelf of samen met ons te doen en te organiseren want een uitvaart kan maar 1 keer en moet altijd goed.
Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam maar ons werkgebied is vele malen groter, we maken gebruik van ieder crematorium en komen op iedere begraafplaats in het land.
Van heel erg eenvoudig en besloten uitvaart tot het meest uitbundige en uitgegoten concept, bent u bij ons welkom.

Afbeelding

Neem gerust een kijkje op onze website en zijn er vragen of opmerkingen dan horen we dat graag.
http://www.GoedkopeUitvaartAmsterdam.nl
http://www.Uitvaart24.nl

Met oprechte groet,

Anne Wieb Wijnsma
Anne Wieb Wijnsma

 

Anne Wieb Wijnsma is mooi voor je netwerk!

Auteur: Marjolijn

is ondernemer, netwerkbouwer, blogger, echtgenote, moeder en mantelzorger.

Plaats een reactie