www.meisjesvanmooi.nl

Alle ins en outs van de leukste salon in Nederland en omstreken

Mooi voor je netwerk: Thamar Jung van All Zenses sieraden

Een reactie plaatsen

IMG_6177

Ze woont haar leven lang in Muiderberg, is moeder van Joost en Fay, partner van Cas, was kleuterjuf , werkt in haar eigen praktijk als schoonheidsspecialiste en sinds kort ontwerpt en maakt zij haar eigen sieradenlijn. Vandaag in Mooi voor je netwerk Thamar Jung van All Zenses Sieraden:

blogfoto 2-1All Zenses Sieraden ontwerpt mooie accessoires van bijzondere materialen met voornamelijk (half)edelstenen, maar ook van andere natuurlijke materialen.  Iedere oorbel is handgemaakt door All Zenses Sieraden zelf. All Zenses Sieraden heeft een collectie van klassieke oorbellen maar ook eigentijds en een combinatie ervan. De materialen die worden gebruikt zijn 100% nikkelvrij en van hoogwaardige kwaliteit. Van elk setje is er maar 1 of 2 gemaakt.

Ook staat All Zenses Sieraden open voor verzoeken, mocht je iets willen laten maken naar eigen ontwerp of een bestaand sieraad anders  uitgevoerd willen hebben kan je dit aangeven en zal ik zoveel proberen om aan je wens te voldoen.

blogfoto 5-2

Drie jaar geleden liep ik al met het idee rond om sieraden te maken maar dat kwam er maar niet van omdat ik niet wist hoe en wat en het nog veel te druk had met mijn andere 2 banen. Nu daarvan 1 baan is weggevallen heb ik wat meer rust en heb ik de tijd om de sieraden te maken. De materialen die ik voor de sieraden gebruik worden met zorg en passie uitgezocht. Ik ben altijd op zoek naar de mooiste stenen en materialen. Daar trek ik graag voor op uit. Ik haal deze bij groothandels in Nederland en Belgie, die deze stenen weer uit het buitenland halen. Dat is altijd een uitgezoek en kost veel tijd maar dat heb ik er heel graag voor over.

blogfoto1-2

Het is de bedoeling om binnenkort een webshop te openen en ook homesales te organiseren met nog meer accessoires in combinatie met andere leuke ondernemers. De eerste heb ik net gehad en de volgende 2 staan ook al gepland op 6 december ( samen met Optidee) en 12 december (samen met Hip’N’ Zo). Mensen kunnen een homesale boeken bij hen thuis als gastvrouw/ gastheer en krijgen een leuk kado als dank voor hun gastvrijheid. Maar ook zal ik zelf een aantal x per jaar mijn eigen huis open stellen voor een homesale.
Ik ben begonnen met oorbellen en dat is het voornaamste doel, maar er komen ook zeker armbanden en kettingen bij.

Ondernemend genoeg, die Thamar! Haar super leuke sieraden zijn inmiddels te koop bij Co.Boost in Muiden en in onze salon. Uiteraard mag je altijd een kijkje komen nemen, we weten zeker dat er iets van je gading bijzit. Voor meer informatie verwijs ik graag naar de speciale Facebook pagina van All Zenses Sieraden. Verder is Thamar als volgt te bereiken:

t: 06 – 54 972 607

e: info@allzenses.nl.

Thamar Jung is Mooi voor je Netwerk!

Auteur: Marjolijn

is ondernemer, netwerkbouwer, blogger, echtgenote, moeder en mantelzorger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s