www.meisjesvanmooi.nl

Alle ins en outs van de leukste salon in Nederland en omstreken

Wat heb jij in je handtas 4: Uhh..Wil je ’t echt weten?

2 reacties

Jeetje, wat een vraag van collega Ellen. Weet eigenlijk niet of ik daar nou echt een antwoord op wil geven..

Als je me diep in mijn hart kijkt, geneer ik me kapot voor de inhoud van mijn tas. Veelal gebruik ik hem voor alles wat rond slingert en waarvan ik even niet zo snel weet, wat ik er mee moet . Het is dus een enorme puinhoop in dat ding en het erge… Ik sleep dus niet alleen een hoop onnodige maar ook de meest ranzige zooi met me mee!

Ik krijg, werkelijk waar, onderhand een rolberoerte als iemand ook maar een poging waagt om met zijn fikken in mijn tas te komen.. Veel te bang, dat ze een vinger missen, als ze terug trekken 😁
Maar goed.. Omdat Ellen het zo lief vroeg, gooi ik die ‘dirtbag’ eenmalig voor iedereen open! Komt tie..

IMG_5131.JPG
Oude losse dropjes, omdat die zakjes áltijd openscheuren.. Wel handig want ik snak op de meest vreemde momenten naar dropjes. Het zand, de kruimels en losse tabak neem ik dan maar op de koop toe..
Loads of kruimels(!) Wat die daar doen, geen idee. Het is toch echt een tijd geleden dat ik met baby en peuterkoeken in de weer was..
Elastiekjes met natuurlijk haren eraan (wel altijd schone en echt van mezelf), haarpennetjes en 8 potloden (waarvan mijn collega’s vaak denken dat iemand in de salon ze opvreet.. sorry, ik leg ze eerlijk terug, MIN 1 want daar kleefde dan weer restjes drop en kruimeltjes aan) 7 euro aan kleingeld ( gewoon bij kassa’s geen zin om het op te bergen maar ik heb dus wel altijd een achter de handje)
Een suikerzakje en twee cupjes koffiemelk (Klinkt wellicht raar maar dat neem ik bewust mee. Heel vaak kom je ergens en dan is er geen koffiemelk. Ik lust echt geen zwarte koffie!)
Een hoop oude papiertjes, een soort zakje met kraaltjes waarvan ik de herkomst niet eens meer ken, een munt voor een winkelkar ( die ik overigens altijd kwijt ben als ik hem nodig heb), een entreekaart en 16 consumptiemuntjes van Strandfestival Zand 2013.. Wie wat bewaard, die heeft wat? Zonde want het is toch zo’n 32 euro bij elkaar.
Zo dat was het nutteloze in mijn tas! Pfieuwwwww ..

En nu de zaken waar ik volgens mij echt niet buiten kan:
Mijn sleutelbos met ook weer sleutels waarvan ik eigenlijk niet eens meer weet van wat.. Doe ze niet weg want je kunt nooit weten 😉
Pakje sigaretten( ik weet het STOM) met aansteker en een PUFF sigaret (elektrisch) die ik steeds weer vaker grijp.
Een zonnebril en een reserve leesbril ( ook altijd kwijt die dingen)
Een heel handig display schoonmaak sponsje, gekregen van onze klant Brigitte. Met dat dingetje kun je echt alle schermen van telefoon, iPad, computer maar ook brillenglazen zo heerlijk vet- en stofvrij maken. Werelds ding!
Een flesje Rescue druppels van Bach.. Maakt je zo heerlijk ontspannen als je even uit balans bent. (Geen drugs hoor.. Gewoon homeopathisch maar het werkt top!)
Een eyelinerstift van Essence.. Super ding! Twee kanten te gebruiken; een dikke en een dunne punt.
Een oranje/roze lipstick van de Hema, die heerlijk verzorgd maar zo licht is dat je hem amper ziet.
Een blogboekje, die ik kreeg op de blog Academy bij de Hema (superhandig voor plotselinge ingevingen!)
Agenda belachelijk zwaar maar daar staat mijn leven in..ik zou me écht geen raad weten als hij kwijt zou zijn…
En als laatste; mijn onlangs gescoorde clutch met handvat, die ik gebruik als portemonnee én klein tasje als ik even een boodschap doe. Reuze handig en als ik eerlijk ben, past eigenlijk alles wat ik nodig heb er gewoon in.

Zo! En nadat ik de voering even een sopje heb gegeven, de helft van de meuk eruit en alleen de broodnodige zaken weer inpakken. Je idee is toch nog ergens goed voor, El. Mijn handtas is weer lekker opgeruimd. Vraag je het me over een paar weken weer?

Advertenties

Auteur: Marjolijn

is ondernemer, netwerkbouwer, blogger, echtgenote, moeder en mantelzorger.

2 thoughts on “Wat heb jij in je handtas 4: Uhh..Wil je ’t echt weten?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s