www.meisjesvanmooi.nl

Alle ins en outs van de leukste salon in Nederland en omstreken

Als je altijd moe bent..

2 reacties

20140709-205832-75512610.jpg

Joan had het er al eens eerder over.. VERMOEIDHEID door een vitamine D tekort in je lichaam. Maar wat als je maar moe blijft, zó erg dat het je functioneren danig in de weg zit? Het overkwam mijn klant Marian.
Zij blogt erover voor de meisjes van Mooi;

Al zeker een jaar liep ik met lichamelijke klachten; vaak spierpijn,het altijd ontzettend koud hebben en vooral ontzettend moe!!
Ik heb een ontzettende leuke baan, loop de hele dag buiten en sport dagelijks. Helaas merkte ik dat ik, ook op mijn werk, eigenlijk alleen nog maar aan slapen kon denken en totaal geen energie had!! Toen dacht ik…dit klopt niet, dus maar is langs de huisarts.

Ik ben vaak gebeten door een teek, dus eerst maar is een tekentest in Duitsland gedaan, aangezien die testen daar veel betrouwbaarder zijn dan hier in Nederland. De uitslag was dat ik niet de ziekte van Lyme had. Wat ik wel had bleef de vraag.
Mijn klachten namen niet af; de ene week was het wat beter dan de andere week en al met al sukkelde ik zo weer weken verder. Toch maar weer eens langs de huisarts , weer bloed laten prikken maar daar kwam wederom niets uit. De huisarts wist het helaas ook niet meer en stuurde mij door naar een neuroloog voor een “slaaptest”..ik kon mij hier absoluut niet in vinden, dat voelde zo niet goed!

Helaas werden de klachten steeds erger. Het was inmiddels voor mij heel normaal geworden om 3 á 4 avonden per week, rond een uur of zes, op de bank in slaap te vallen en sliep dan gerust de hele avond verder tot een uur of elf. vervolgens sleepte ik mezelf dan mijn bed in en sliep weer verder..
Als mijn vriend mij wel is probeerde wakker te maken, was dat eigenlijk niet te doen. Ik was in zo’n diepe slaap..gewoon in coma!!
Bij het opstaan, was ik alles behalve uitgerust…terwijl ik toch echt dik 10 uur geslapen had! Een ondoenlijke situatie..

Uiteindelijk kwam ik, na maanden aanmodderen, via via terecht bij Linuspauling kliniek in Waalre. Het 1e consult was met een huisarts en een orthomoleculair arts . De eerste stap was om al mijn klachten in kaart te brengen en dat waren er best veel eigenlijk! Ik denk dat het eerste gesprek zeker 3 kwartier duurde. Echt een verademing, iemand die zo goed naar je luistert en de tijd voor je neemt! Uiteindelijk kreeg ik hier weer een heel uitgebreid bloedonderzoek, waar ik na 3 weken de uitslag van kreeg…
En wat bleek, ik was dus niet gek! Het zat niet tussen mijn oren ik had een bijnieruitputting, werden er 2 virussen gevonden o.a Pfeiffer én kampte ik met een vitamine D tekort! Daar kwamen dus de vermoeidheid klachten vandaan. Alles viel meteen op zijn plek!

Op advies van deze dokter word ik nu behandelt met vitamine D injecties en met infusen met een hele hoge dosis vitaminen C.
1 x per week krijg ik nu een infuus en dat ongeveer 2 maanden lang. Na het eerste infuus voelde ik al verschil en nu, na 6 behandelingen, voel ik me topfit!! Het slapen op de bankt komt niet meer voor, ik heb veel meer energie en voel me zo veel beter!!

Ik kan dit echt iedereen aanraden; heb je dergelijke klachten en áls je bij de huisarts niet verder komt, luister gewoon goed naar je lichaam. Je voelt het zelf het beste en bent niet gek!

Voor meer info kun je terecht op http://www.linuspaulingkliniek.nl

groeten,
Marian

Auteur: Marjolijn

is ondernemer, netwerkbouwer, blogger, echtgenote, moeder en mantelzorger.

2 thoughts on “Als je altijd moe bent..

  1. In het reguliere circuit kom je inderdaad vaak niet verder. Ik heb erg goede ervaringen met mesologie. Ook daar wordt uitgebreid de tijd voor je genomen en wordt je lichaam als geheel bekeken en via doormetingen onderzocht. Behalve vitamine D kan ook een magnesiumtekort vermoeidheidsverchijnselen geven. Best verstandig om je zelf 1x per jaar te laten checken. Waarom doen we dat wel met onze auto en niet met ons zelf?

    Geliked door 1 persoon

  2. Zelf ook ervaring met vitamine te kort bij mij snel gevonden omdat ik gastricbypass heb en dit een nadeelndasrvannis. Elke maand een vit b prik en elke maand vit d .ik merk gelijk als ik een week later mijn prik laat zetten.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s