www.meisjesvanmooi.nl

Alle ins en outs van de leukste salon in Nederland en omstreken

Aardje naar zijn… Moertje!

Een reactie plaatsen

Terwijl we bij onze kapper zitten, zie ik zoonlief naar iets loeren.. De nieuwste rage : loombandjes!
Hij vraagt Bianca, onze trouwe kapster: Wat is dat? (Ik zie aan zijn hoofd dat hij het dondersgoed weet) Waarop Bianca hem uitlegt dat haar dochter de armbandjes gemaakt heeft, zodat zij die in haar kapsalon kan verkopen….

Even later In de auto: Mam? Als ik die loombandjes nou maak, hè.. Wil jij ze dan voor mij verkopen in jouw salon?????? Pleassssse ? ( één en al oog kijkt me smekend aan)
Ik had er weinig vertrouwen in want ik ken mijn kind als het op freubelen aankomt maar… Op een bloedhete woensdagmiddag zit mijn keukentafel vol met 3 elf-jarige puberjongens, die er allemaal brood in zien 🙂 Of ik wel even wilde voorfinancieren want ze willen de loom elastiekjes eerst even bij de plaatstelijke supermarkt inslaan mét wat lekkers voor ‘erbij’…AHHHHHH

20140611-170255-61375586.jpg
Ach, denk ik nog.. Hoe lang zal het duren? We kunnen zo dadelijk vast naar het strand. Verkeerd gedacht! Na 4 uur ingespannen werken, geven ze nog steeds niet op. Serious business dus! Ze rekenen zich rijk (hihi)..
Maar liefst 16 bandjes hebben ze gemaakt…

20140611-170737-61657895.jpg
En op mijn vraag, wat ze er nou helemaal aan denken te verdienen, hadden ze zelfs al een heel businessplan: enkele 50 cent, dubbele 1 euro en een extra brede 2 euro…. Goed bedacht van die ventjes!

Natuurlijk neem ik de bandjes morgen mee naar de salon en zal ik het verhaal aan mijn klanten doen, als ze vragen wat die bandjes in de verkoopkast doen maar…. één ding is voor mij al zeker.. Ook al verkoop ik er geen één, ik ben verkocht! De eerste keer dat mijn zoon aan handel drijven doet! Net zijn moeder 🙂

En over het terugbetalen van de voorfinanciering, heb ik het later nog wel!

20140611-172727-62847570.jpg

Auteur: Marjolijn

is ondernemer, netwerkbouwer, blogger, echtgenote, moeder en mantelzorger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s