www.meisjesvanmooi.nl

Alle ins en outs van de leukste salon in Nederland en omstreken

Uitvinding van de eeuw: Nachtlenzen!

Een reactie plaatsen

Soms ben je zo enthousiast over een product dat je het gewoon MOET delen met anderen.. Nachtlenzen zijn lenzen die je , zoals de naam al zegt, ’s nachts draagt! Wij, mijn twee dochters en ik dragen ze nu al 4 jaar en zijn uiterst tevreden!
’s Avonds als laatste handeling voor het slapen gaan doe je je lenzen in en ’s ochtends na het wakker worden weer uit (wel zo ongeveer het principe van ’s nachts…). Het zijn doorzichtige harde lenzen waar je gewoon door kunt zien, mijn oudste draagt ze na een avondje (lees deel van de nacht) stappen ook nog wel eens een paar uur overdag… Overdag heb je niets, behalve scherp zicht!
Kortom nooit wat onder je lenzen, nooit gelazer!
Wij zijn er aan begonnen toen mijn jongste negen was en we van de oogarts te horen kregen dat ze qua minsterkte uit zou komen op -10! Helaas niks aan te doen, dan maar laseren als ze 18 is dachten wij nog… Tot hij ons vertelde over dat op dat moment volstrekt onbekende product: nachtlenzen. In het ongunstigste geval zou dat de achteruitgang van haar ogen (op dat moment al -3,5) remmen en in het gunstigste geval stoppen! Daar hadden we wel oren naar, dus maar gelijk voor ons alle drie aangeschaft. Tot nu toe heeft mijn jongste, ondanks enorme groeispurten, nog steeds dezelfde sterkte!! Helaas heeft lang niet iedere opticien deze lenzen en ook niet de bijbehorende kennis en apparatuur dus waren we bij een opticien in Amstelveen…
Maar tot ons grote geluk (en gemak) is Marianne Nagtzaam een winkel in Bussum begonnen, de Bussumse Brillen- en Contactlenzen Winkel! Op de Huizerweg (nummer 30) in Bussum zit zij in haar prachtige heidepaarse winkel met een enorme dosis kennis.

20140527-085033-31833296.jpg
Jarenlang heeft zij, naast werken bij een opticien, les gegeven op de opleiding voor opticiens en contactlensspecialisten in Rotterdam. Bij haar voel je je nog koning! Lenzen worden besteld, 2 weken dragen en als ze dan niet voor de volle 100% goed zijn (de pasvorm doet het werk zullen we maar zeggen) gelijk omgeruild voor betere. Kortom superservice en nog hartstikke aardig ook!

Gelukkig heeft ze voor mensen die het idee van deze lenzen te eng vinden ook de meest geweldige brillen. http://www.bussumsebrillen.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s