www.meisjesvanmooi.nl

Alle ins en outs van de leukste salon in Nederland en omstreken

De eerste keer..

Een reactie plaatsen

Voor alles is een eerste keer! Zo ook voor een behandeling bij Mooi!
Vaak is een eerste keer spannend en soms een beetje eng, maar er zijn mensen die voor een eerste massage een aardige drempel over moeten…
Je geeft je letterlijk bloot en ligt een tijd op een massagetafel (best lekker hoor met warme dekentjes en handdoeken in een houding waarin je je prettig voelt) terwijl iemand die je niet kent je aanraakt op plekken die van te voren best pijnlijk zijn…. En dan roept je omgeving ook nog dat je boft…
Grappig is dat die nervositeit zich bij iedereen anders uit: de één probeert ‘mee te werken’, houdt zijn been vast omhoog als ik eraan kom of draait de nek in een niet fijne positie, de ander praat heel veel en de derde kan niet stil blijven liggen.
Natuurlijk begin ik in het praatje vooraf met de geruststelling dat ik niets doe dat je niet lekker vind, maar ja zo’n vreemd mens, kan je die vertrouwen?
Zo leuk om te ervaren dat uiteindelijk de ontspanning toeslaat: het bewegen stopt, het gesprek staakt en een heel lichaam blijft liggen. Het grootste compliment dat je dan kunt krijgen is iemand die lodderig uit zijn/haar ogen kijkt en echt bij moet komen achteraf, weer echt moet landen voor hij/zij van de tafel af kan stappen en dan zegt dat het reuze meeviel!

20140410-174822.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s