www.meisjesvanmooi.nl

Alle ins en outs van de leukste salon in Nederland en omstreken

Spreekuur bij InfinitySun Muiden

Een reactie plaatsen

20140407-150656.jpg

Linda de Wit – InfinitySun Muiden

Soms is het spreekuur bij InfinitySun Muiden. Je moest ’s weten wat vrouwen allemaal uit de doeken doen wanneer ze in hun blootje staan ;-).
Naakt en kwetsbaarheid gaat, zo blijkt, bij veel van ons vrouwen samen en tja…. dan kan je net zo goed even je hart luchten.

Nu ben ik ooit afgestudeerd als Maatschappelijk werkster en vind ik het nog altijd bijster interessant wat er in het brein van iemand omgaat.
Inmiddels zou ik een boek (lees = bestseller!) kunnen schrijven met als titel ‘Verhalen uit de Tanning-salon’, maar dat zou niet discreet zijn. En helaas lezers… discretie staat bij mij hoog in het vaandel, dus sorry, maar ik ga hier geen nieuwtjes en roddels openbaren. Wel kan ik 1 ‘conclusie’ onthullen… voor wie nog twijfelt… Mannen komen inderdaad van Mars en vrouwen inderdaad van Venus. Zo ver ben ik, na alle verhalen intussen wel gekomen J.

Er zijn wel andere leuke weetjes. Zo was er een klant (50+), huidtype 1 (rossig haar, sproeterig en zeer blanke huid). Na eerst 1000 vragen te hebben beantwoord en haar echt te moeten verzekeren dat ze niet oranje zou worden, nam ze trillend van de zenuwen plaats in de cabine. Doodeng vond ze het.
Eenmaal klaar liep ze naar de spiegel en toen… dikke dikke tranen!
Omdat de spray er pas net op zat ontstond er bij mij een klein paniekje. Niet alleen over wat er in Godsnaam aan de hand was, maar ook omdat ik bang was voor strepen op haar gezicht.
Nog voordat ik haar vroeg waarom ze in tranen was, zei ik streng: ‘’Stop met huilen, spring 3 keer in de lucht en adem diep in en uit’’. Tot mijn verbazing volgde ze mijn advies (lees = bevel) braaf op. Het tranendal stopte en na ‘spring-landing’ drie keek ze me verbaasd aan. ‘’Uhhh, waarom was dit precies?’’. Ik legde haar uit dat huilen en spraytannen geen goede combi is, waarop we beide heel hard begonnen te lachen. Toen ik daarna vroeg waarom ze nou zo moest huilen antwoordde ze met een piep-stemmetje: ‘’Ik ben nog nooit in mijn hele leven bruin geweest. Je weet niet half hoe blij ik ben als ik nu naar mijn benen kijk’’.

Hoe mooi is dat?!

Een andere klant had een wel heel grappig verzoek. Ze had de liefde van haar leven gevonden en wilde iets ludieks doen. Na wat hilarische creatieve gedachtenspinsels heb ik de knutselbak van mijn dochter erbij gepakt. Op haar billen heb ik 3 hartjesstickers geplakt en ben ik aan het sjablonen geslagen. Ja ja, zelfs bij het spraytannen moet je soms inventief zijn. Haha.
Had hier super graag een foto van gepost, maar goed… dat brengt ons weer terug bij; discretie.

Nog een laatste ‘leuk weetje’ dan…

De hele maand april geef ik EU 7,50,- korting op een full body tan.

Liefs, Linda
http://www.infinitysunmuiden.nl

20140407-150645.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s