www.meisjesvanmooi.nl

Alle ins en outs van de leukste salon in Nederland en omstreken

Joan, onze rots in de branding!

Een reactie plaatsen

20140327-095002.jpg

De afgelopen dagen al een blog over Marjolijn, Ellen en mij…
Joan mag natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Nog geen 10 jaar in ons midden maar inmiddels niet meer weg te denken!

Al jaren was Joan Hofmeyer uit Naarden een regelmatige bezoekster van Muiderberg. Haar 2 meiden reden paard op manege Any Dale en dan ging zij in de tussentijd boodschappen doen bij de winkels in ons dorp. Marjolijn en ik waren net begonnen in de Dorpsstraat, toen Joan dacht: Hey.. een nieuw winkeltje! Ze kwam binnen kijken en maakte meteen een afspraak. Wij zeggen altijd dat Joan is ‘komen aanlopen’!

Tijdens haar eerste afspraak vertelde Joan, dat ze jarenlang fysiotherapeut op de Intensive Care in het AMC was geweest. Maar omdat het werk met zulke ernstig zieke patiënten haar behoorlijk zwaar viel, besloot ze te stoppen. Ze koos er voor om fulltime moeder te zijn, was druk met allerlei activiteiten op de scholen van haar dochters en werd vrijwilliger bij de egel opvang in Naarden. Al gauw bleek dat we een gemeenschappelijk ‘iets’ hadden; haar tante was destijds onze vaste leverancier van hand en voet producten. Joan kende onze branche dus wel een beetje en merkte op dat het haar best leuk leek om haar werk als fysiotherapeute weer op te pikken, in een dergelijke setting als onze salon. Marjolijn was zo bijdehand om meteen op te merken, dat de komst van Joan dan geen toeval kon zijn en dat er boven een ruimte vrij was waar ze meteen in kon trekken.. Zo werd Mooi Massage geboren. En daar zijn we nog elke dag heel blij mee!

Joan is het rustpunt in ons kippenhok. Ze is lief, zorgzaam en staat met beide benen op de grond. Joan is een vakvrouw die fantastisch kan masseren en ze heeft al heel veel mensen van hun pijn afgeholpen door haar massages op maat. Het is namelijk niet alleen een ontspanningsmassage, die Joan toepast maar zij past ook bindweefsel- en voetreflexmassage technieken toe. Haar behandelingen zijn een absolute aanrader. Niet alleen als je al allerlei pijntjes hebt maar ook om bepaalde klachten voor te zijn!

Nee, ik heb geen aandelen in Joan, ik ben ervaringsdeskudige. En ik ben er trots op dat ze onze collega is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s