www.meisjesvanmooi.nl

Alle ins en outs van de leukste salon in Nederland en omstreken

Dat heeft onze buuf weer..

Een reactie plaatsen

20140313-171616.jpg

Over Mooi voor je netwerk gesproken..

Zo zat ik van de week nietsvermoedend in de sauna van een hotel, ergens in Nederland waar ik verbleef.
Er komt een man binnen….Bonsoir, een Fransman dus!
Hij gaat een beetje ongemakkelijk zitten… te klein handdoekje. Wij Nederlanders kruipen allemaal bij mekaar in dat hete hok maar voor de Fransen is dit niet gebruikelijk. Alles is gescheiden daar.
Opeens vraagt hij; logeer je hier ook en vervolgens nog een stapje verder, wat doe je voor werk? Op zichzelf ben ik daar totaal niet van, om een onbekende in de sauna te gaan vertellen waarom, wat en hoe ik daar ben. Dat sociale gepraat is niet echt mijn ding, althans niet in de sauna…laat me gewoon zweten en hou je mond! Maar ach, hij was zo aardig, dus geef ik beleefd antwoord. O ja hij heet Guy…

Dus Guy vraagt door; ahh oui interior business, met welke merken werk je zoal? Beleefd geef ik weer antwoord (op zich was het nog best gezellig ook) in die 90 graden hete sauna.. een leuk gesprek met een onbekende goed uitziende Fransman uit Parijs. We praten zo nog even door en hij begint meer en meer ongemakkelijk dat kleine handdoekje om zijn middel te knopen… wat natuurlijk nooit bleef zitten! Ik vraag; zal ik er nog wat water opgooien? Bien sur, zegt Guy.

Wat blijkt uiteindelijk, hij is directeur van een bekend stoffen en behang merk waar ik veel mee werk. Ook goeienavond!
Daar zit ik dan met mijn hele hebben en houwe! Inmiddels zegt Guy hijgend, ik moet eruit! Wat blijkt, dit was zijn allereerste keer in een sauna! Elke beetje sauna-ganger weet dat je beter je mond kan houden, zeker bij een door mij opgevoerde saunaoven….dat ding stond te dansen, was gloeiend heet!

Guy stond buiten de sauna uit te hijgen, nee hij was het niet gewend. Uiteindelijk maar direct een afspraak gemaakt om de nieuwe collecties te bekijken en de lopende projecten doorgesproken. Was toch anders om hem in kleding een koffietje aan te bieden. Veel beter en vooral minder heet!

20140313-171501.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s