www.meisjesvanmooi.nl

Alle ins en outs van de leukste salon in Nederland en omstreken

Wij zijn ZMCers!

Een reactie plaatsen

Heel veel gesprekken bij mij aan tafel beginnen tegenwoordig met de woorden: “Hoe is het hier”..
Ik hoef niet eens na te denken over wat er precies bedoelt wordt met die vraag want het gaat er natuurlijk niet om hóe het gaat met ons viertjes in het algemeen..Welnee, het gaat erom hóe de zaken in onze salon gaan en de vraagsteller( zelf vaak ondernemer) wil dat niet voor niets weten.

Ook in onze branche hebben we natuurlijk last van de crisis. Tóch kun je het niet vergelijken met iemand die in z’n eentje ondernemer is. Gelukkig kunnen wij in onze setting van vier ZZPers onder één dak, onze koppies boven water houden, ook al loopt je klantenkring iets terug. Alle kosten worden namelijk gedeeld en of je nou in je eentje een hoge huur en overige kosten moet betalen, of je doet dat met vier “vrouw”sterk.. Het is me nogal niet een verschil, zeg!

20140305-005926.jpg Sowieso zie ik echt alleen maar voordelen in onze manier van samenwerken: We werken zelfstandig, zonder personeel en zijn dus verantwoordelijk voor onze eigen agenda, administratie, werktijden en klantenbestand.
We werken samen en zorgen voor elkaar qua klandizie
(zogenaamde kruisbestuiving), ieder van ons heeft haar eigen taken en kwaliteiten, we inspireren en motiveren elkaar wat zorgt voor de nodige dynamiek en vooruitgang. We zijn niet elkaars concurrent maar ondersteunen elkaar in ons aanbod. We zijn elkaars klankbord en hebben hetzelfde voor ogen; het werken in de salon zo aangenaam mogelijk maken voor onszelf maar zeker ook voor elkaar…

Wij zijn geen ZZPers, wij zijn Z(elfstandigen) M(et) C(ollegae)ers!

20140305-010619.jpg

Auteur: Marjolijn

is ondernemer, netwerkbouwer, blogger, echtgenote, moeder en mantelzorger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s