www.meisjesvanmooi.nl

Alle ins en outs van de leukste salon in Nederland en omstreken

Over netwerken gesproken..

1 reactie

Afgelopen vrijdag ging ik met collega Ellen én onze buuf van Mooi, naar een nieuw te openen restaurant in Muiden. Onze buuf, de interieur ontwerpster, was gevraagd voor een kleuradvies op de muren van het etablissement maar daarover later meer.. Na afloop liepen we terug naar de auto en hadden eigenlijk best zin in een kop koffie. Lang hoefden we niet te zoeken want daar was het pas geopende…Co.Boost!

We werden meteen hartelijk welkom geheten door de initiatiefneemster Daniëlle Westerweel, die ons uitgebreid uitleg gaf over de mogelijkheden bij Co.Boost waar je kunt flexwerken, shoppen en netwerken onder het genot van een heerlijke kop koffie.

Bij binnenkomst kwam het bij mij een beetje over als een concept store.. Overal zie je hangvitrines (die je als ondernemer kunt huren) met sieraden, tassen, kleding en design hebbedingen. Geweldige foto’s en schilderijen aan de muur, een coffeebar in het midden van de zaak en daaromheen flexibele werkplekken, waar twee dames achter hun laptops zaten te werken en met elkaar te netwerken.

Naast heerlijke koffie en thee, kun je er ook tosti’s en broodjes bestellen. De ‘shop’ is open op: maandag t/m vrijdag van 08.30-15.00. Zaterdag en zondag van 11.00-15.00 uur. Werken kan tot 17.00 uur. Ook bestaat de mogelijkheid om de ruimte na sluitingstijd te huren voor vergaderingen, presentaties, etc.

Ik heb mijn ogen uitgekeken. Wát een leuk concept in een ‘ondernemende’ gemeente als Muiden! Dus ben je op zoek naar een kado voor een ander of jezelf, zoek je kunst, een flexibele werkplek of heb je zin in koffie en wil je anderen ontmoeten.. Co.Boost is de plek voor een ” coffee work shop”. Absoluut de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen en te werken aan je netwerk 😉 http://www.coboost.nl

20140303-150622.jpg

Auteur: Marjolijn

is ondernemer, netwerkbouwer, blogger, echtgenote, moeder en mantelzorger.

One thought on “Over netwerken gesproken..

  1. Pingback: Mooi voor je netwerk: Inga van Wijngaarden van Mermaid Tattooing and Piercing | www.meisjesvanmooi.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s