www.meisjesvanmooi.nl

Alle ins en outs van de leukste salon in Nederland en omstreken

Linda van Infinity Sun..

Een reactie plaatsen

Super leuk dat ik hier bij ‘Meisjes van Mooi’ een blog mag schrijven!

Even een snelle introductie…
Mijn naam is Linda, 38 jaar en mama van Teddy; de leukste kleuter van de wereld.
Bloggen is met de billen bloot, dus No Shame… komt t’ie: Stiekem probeer ik (op alle fronten) 28 te zijn. Yes, I know… I’ve got issues ;-). Zo heb ik een badkamer vol met potjes die me de wereld beloven, ben ik volledig op de hoogte van de calorieteller. Ga ik gewillig mee in de hype van acai besjes en ander niet te vreten superfood, ken ik zo ongeveer alle youtube-buikspieroefening-filmpjes en geloof ik alles wat Tellsell me voorschotelt.
Waar ik echter pas echt blij van word is een mooi gekleurd bruin lichaam en omdat de zonnebank echt zooooo 2010 is (lees = super super slecht voor je huid) ben ik ruim een jaar geleden mijn eigen tanning salon begonnen: infinitySun Muiden.

Persoonlijk vind ik het de uitvinding van de eeuw. Niks niet langer urenlang bakken in de zon of een10 rittenkaart voor de zonnebank. Nee, gewoon huppakee, spray-spray-spray en in slechts een kwartiertje ben je beeldig bruin. Een mooie gloed, een lekker egaal kleurtje of serieus vakantie-bruin… het is allemaal mogelijk. Wat misschien nog wel veel belangrijker is, is dat het in tegenstelling tot de zon en zonnebank juist goed, gezond en veilig is voor je huid.

20140224-162353.jpg
Het product waar ik mee werk is namelijk 100 % natuurlijk en bestaat uitsluitend uit antioxidanten en plantaardige ingrediënten.
Verantwoord bruin worden… wat wil een mens nog meer ;-).

Bang voor vlekken of het wortel-effect hoef je ook niet te zijn. Omdat het product op de dode huidcellen werkt en dus niet op pigment zoals veel andere spraytans is dit onmogelijk.
In Amerika en ook onder de BN-ers is de spraytan inmiddels een vast onderdeel van het beautyritueel, helaas merk ik dat er toch nog veel mensen zijn die er of totaal onbekend mee zijn of het een beetje eng vinden. Maar, en nu komt de schooljuf,: Mensen! Jullie moeten BANG zijn voor de zonnebank! Het is echt zo ontzettend slecht voor je huid en dan heb ik het nog niet eens over de vergrote kans op huidkanker. In de salon pik ik ze er zo uit. Ik zie direct wie er veel onder de zonnebank heeft gelegen. Er zijn landen waar het zelfs wettelijk verboden is.
Dus Nederland, bij deze… wees verstandig, hou je huid mooi en jong, kap met die zonnebank en ga massaal aan de spraytan!

Amen 😉

Lieve groetjes, Linda
www.infinitysunmuiden.nl

20140224-162551.jpg
P.S. Als jullie het leuk vinden zal ik zo nu en dan een leuke ervaring hier bij ‘meisjes van mooi’ met jullie delen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s