www.meisjesvanmooi.nl

Alle ins en outs van de leukste salon in Nederland en omstreken

Komt een man… bij de pedicure

Een reactie plaatsen

20140216-202625.jpg

Sinds enkele jaren krijgen wij bij Mooi voor je voeten steeds meer mannelijke klanten en dat vinden wij heel leuk. Mannen en hun voetverzorging is toch een apart verhaal.

Gaan mannen naar de pedicure toe of eigenlijk, gaan mannen uit zichzelf naar de pedicure toe? Hoe krijg ik mijn man zover dat hij naar de pedicure toe gaat? Behandel je mannenvoeten anders dan vrouwenvoeten of anders omschreven, behandel je mannen anders dan vrouwen?
Vragen waar ik, op een niet al te serieuze manier, antwoord op probeer te geven. Een mooi onderwerp om een aantal blogs aan te weiden, vandaag deel 1…

(Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat personages en gebeurtenissen ofwel het product van mijn verbeelding ofwel fictief gebruikt zijn. Enige gelijkenis met werkelijke gebeurtenissen of bestaande personen berust geheel op toeval. Want wat (bij) Mooi is, moet (bij) Mooi blijven!)

Deel 1: hoe krijg ik mijn man naar een pedicure?

Iemand had een keer het fantastische idee haar man te verrassen met een pedicure behandeling. Echte liefde! Hij had alleen het adres gekregen en wist niet wat er ging gebeuren. Nadat hem bij binnenkomst was verteld wat de bedoeling was, bedankte hij vriendelijk en vertrok, in shock. Ons met open mond achterlatend….

Regelmatig heb ik het met mijn klanten over de voeten van hun man.
Dan hebben we het over teennagels in de categorieën raar, geel, blauw, groen, lang, dik of los en over droge, rode, eeltvoeten met kloven en pitten. Zij vindt het er niet uitzien. Hij heeft er geen last van.Dus is een afspraak bij de pedicure geen optie. En ook al kan ik op afstand niet zien wat er mis is, kan ik haar wel een paar tips geven voor hem.En natuurlijk aanbieden om er HEEL EVEN naar te kijken.

Heren, het oog wil ook wat!
Straks wordt het weer blote voeten weer. Met sokken in je slippers lopen is geen optie!

Dames, er is nog hoop, als hij echt pijn aan zijn voeten krijgt, heeft hij de afspraak zo gemaakt.

20140216-202637.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s