www.meisjesvanmooi.nl

Alle ins en outs van de leukste salon in Nederland en omstreken

Ik heb een mooi vak

Een reactie plaatsen

Bij Mooi Massage geef ik in iedere massage van een uur ook een voetreflexmassage. Een drukpuntmassage die ervan uitgaat dat het hele lichaam gereflecteerd in de voet zit. Door die punten met een bepaalde techniek te masseren beïnvloed je het bijbehorende ‘systeem’: een orgaan, de wervelkolom of het hoofd bijvoorbeeld.

Soms gebeurt het dat iemand bij aanraken van dat punt het door voelt trekken naar bijvoorbeeld buik of hoofd en soms zelfs dat iemand alert gemaakt word op al bestaande onregelmatigheden…. Een darmzone die aanwezig is zonder darmklachten maar later blijkt dat er poliepen zitten die ontdekt zijn voordat darmkanker is ontstaan…

Vaak nemen aanwezige klachten al tijdens de massage af. Ook geef ik bij aanwezigheid van orgaanklachten, bijvoorbeeld steeds terugkomende blaasontsteking of overgangsklachten, bindweefselmassages. Ook een reflexmassage die het orgaansysteem in de buik en borst gereflecteerd ziet in de rug. Het is een intensieve techniek die niet altijd gevoelloos is (soms echt heel vervelend of zelfs pijnlijk), maar met regelmatig fantastische resultaten.

Een mevrouw, al wat ouder en brozer, met ongeveer iedere 6 weken een blaasontsteking die na 1 behandeling al 2 jaar klachtenvrij is…..
Of deze klant, in mijn ogen een jonge vrouw, met klachten van de baarmoeder gepaard gaande met ernstige buikpijn. Zo hevig dat ze al weken niet meer werkte, afviel en steeds depressiever werd. De gynaecoloog kon niets anders meer bedenken dan het verwijderen van de baarmoeder. Dus met de gedachte: baat het niet dan schaad het niet… Al na 2 dagen waren de klachten zoveel verminderd dat ze weer rechtop kon lopen en binnen een week weer aan het werk! Dan denk ik: wat is mijn vak toch mooi

20140211-163316.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s