www.meisjesvanmooi.nl

Alle ins en outs van de leukste salon in Nederland en omstreken

Welke extreme behandeling kies jij?

Een reactie plaatsen

20140125-222107.jpg
Wat is nou niet fijner dan relaxte uitjes te plannen voor je lazy sunday’s?
Vergeet duffe, ouderwetse gezicht,- manicure-, pedicure- en massage behandelingen. Tegenwoordig worden potentiële klanten door de beauty branche uitgedaagd om de meest uiteenlopende behandelingen te ondergaan, onder vaak bizarre omstandigheden en tegen absurd hoge bedragen. Neem de volgende waanzinnige mogelijkheden:

Een twintig handen tellende ‘Duo Massage’ bij Grand Wailea (Wailea, Hawaii) De drie fase behandeling voor stellen begint met een uurtje hydrotherapie. Daarna een half uurtje in een voetbad met drukpunt voetmassage. Ten slotte onderga je, samen met je partner, een ‘hula wave’ massage. Jullie ondergaan dan een uur lang een constante massage gegeven door 10 ervaren masseurs..
Wel even diep in je buidel tasten want deze behandeling kost maar liefst $ 2000,-

Of wat te denken van een ‘Blind Massage’ bij Dans le Noir in Parijs… De salon heet niet voor niets ‘ in het donker’ want hier kun je een uur lang, onder het genot van de heerlijkste geuren en relaxte muziek, gemasseerd worden in schemerdonkere kamers door – let op – blinde masseurs! Prijs valt mee.. $ 120,- voor een uurtje.

Wat kan nou relaxter zijn dan een Fish Pedicure?
Heel veel visjes aan je voeten laten knabbelen tot er geen dood huidcelletje meer te bekennen is.. Natuurlijk is dit niet zomaar een vis-pedicure. Nee want een Spa in Engeland besloot het anders te doen na alle negatieve verhalen over pedicure behandelingen met visjes : Het water en de visjes worden constant ververst.. Duur grapje dat wel maar dan heb je ook wel wat. £ 480,- incl. scrub, masker, nagelbehandeling, massage en een kleurtje op je teennagels.

De waaghalzen onder ons kunnen hun hart ophalen bij Ada Barak’s Carnivorous Plant Farm in Israel, voor een ‘slangen massage’. Een selectie van slangen, van diverse afmetingen en met verschillende temperaturen over je blote rug geven je een sensationel kippenvel ervaring voor slechts $ 80 per behandeling..

Dan een nagelsalon in Amerika die je een setje ‘puur gouden’ nageltjes aanmeet.. Je kunt ook nog een keuze maken om je handjes extra te verfraaien met diamanten. Even sparen want dit setje kost slechts $ 565.000,-

Nee dan maar liever naar Hakkone Kowakien Yunessun Spa Resort in Japan voor een wijn, koffie, sake of groene theebad. Deze Spa biedt 25 verschillende verwarmde baden en sauna’s. Veruit favoriet is een wijnbad, waarbij rode wijn uit een (bijna) 4 meter hoge fontein in de vorm van een wijnfles, naar beneden stroomt. Volgens de Spa is dit niet alleen goed voor je lichaam maar maakt het je huid ook jaren jonger. De prijzen voor een dagje relaxen zijn op aanvraag, dat belooft niet veel goeds voor de portemonnee. Hoewel.. Je kunt wel de godganse dag gratis liggend ‘slobberen’ uit de badjes..

Als dit je toch allemaal iets te simpel is… Wij bieden een fijn alternatief bij Mooi Muiderberg. Je bent 5 dagen en 2 avonden per week van harte welkom!

Auteur: Marjolijn

is ondernemer, netwerkbouwer, blogger, echtgenote, moeder en mantelzorger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s