www.meisjesvanmooi.nl

Alle ins en outs van de leukste salon in Nederland en omstreken

Blij met wat we doen..

Een reactie plaatsen

Ik vind ons werk in de salon nog steeds fascinerend…

Allereerst natuurlijk omdat onze werkplek een broedplaats is van verhalen. We hebben ieder uur een ander verhaal aan tafel of in de stoel. Geen betere plek waar je gemakkelijker je beslommeringen deelt dan bij de nagelstyliste, pedicure, schoonheidsspecialiste of masseuse..

Daarnaast is het interessant hoe wij een verhaal over onszelf vertellen door middel van ons werk. We moeten ons immers onderscheiden van de vele concurrenten. Nagels maken, voeten verzorgen, wenkbrauwen modelleren of masseren kunnen we allemaal, maar toch creëren we allemaal onze eigen stijl. We beloven je een mooier leven of in ieder geval een betere versie van jezelf. Met de wijze waarop we dat doen zijn we de perfecte vertolkers van verhalen over hóe we zijn, wíe we zijn en wát we willen zijn. Het zijn namelijk verhalen waarmee wij onszelf én onze klanten identiteit geven. Met deze verhalen creëren we een imago dat elke man of vrouw graag willen hebben: zelfbewust, modieus, fit, verzorgd en mooi.

Maar dat is nog niet alles. Je zou ons ook kunnen beschouwen als dienstverleners, misschien zelfs als een vertegenwoordigers van de gastvrijheidsindustrie. Vakmensen die je echt welkom heten op hun werkplek. Daar past natuurlijk een kopje lekkere koffie bij: een bakje warme troost. Wij mogen aan je zitten en delen met jou intieme, verdrietige en vrolijke momenten. Wij zien je regelmatig terugkomen, dus kennen de ups en downs in jouw leven.

Eén ding staat vast; We zien je altijd liever komen dan gaan..

20140111-175458.jpg

Auteur: Marjolijn

is ondernemer, netwerkbouwer, blogger, echtgenote, moeder en mantelzorger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s